Kyla. Jag menar FUCKING kyla.

Well boys and bitches och du J. din jävla kamel som klagat på att jag aldrig skriver, A. är tillbaka efter ett jävla uppehåll, en rast som var längre än Mount Everest och hans kusin, Mount Bög. Det var skönt och jag saknade inte alls att blogga. Fyfan.

Jag A. är här för att berätta om hur mycket jag hatar kylan.

Jag hatar snö. Jag hatar vinter. Jag hatar skidor och alla vintergrejer som att krasha en bergsget med pulkan osv. Nu vet jag att många svenskar höjer ögonbrynen och säger: FUCK YOU som hatar allt sånt skit varje vanlig svensk gillar, som snö, skidorter och Gunde Svan.

Men nej nej. Jag gillar inte sånt trams. Snö ser ut som stelnad glittrig sagge som faller från skyn och lyser upp gatorna. Visst kan det vara vackert? Men det är fan min grej. Det är kallt och får kuken att krympa. Jag hatar att behöva frysa. Det är som när man går ut ett litet jävla tag och kommer tillbaka och får sån jävla brain-freeze som om man ätit tre hundra sextio fem och femtio pigelinglassar. Glömmer man handskarna så kan man börja suga på sina egna fingrar, de är redan glasspinnar vid det lagret.

- Men skaffa en mössa då?!


Kära läsare. Mössor är inte så coola. Det ser ut som en kondom på huvudet. Vill ni gå runt med kondom på huvudet? Ni kan lika gärna börja ha huvudsex med saker. Stick in huvudet i allt ni ser, ni är ju ändå skyddade. Fuck that shit, bokstavligt talat.

Som ni märker är inlägget ovanligt aggressivt, något som vi alla gillar. Hur kommer detta sig? Det finns två anledningar:
1. Jag har inte skrivit på ett tag så ilskan har samlat sig.
2. Det är kallt ute.

Aja ska ut och åka skidor nu. Ha det fint.
Skoja. Bög. Hejdå.

/A.

Kommentarer
Postat av: Olle Pär

Heter laget inte lagret. Skönt att ni är tillbaka

2009-12-21 @ 19:38:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0