The Parken.

Jag A. är här för att berätta om The Parken.

Mina kära vänner. Det är något jag måste bekänna. Något som har hållit mig vaken dag och natt.
Det är inte min rädsla att förlora möjligheten att göra en kip-up. Det är inte fjortisar, feminister, homosexuella, TV-spel eller förlusten av att raka av skägg.

Nej, det är värre än så.
För ett tag sedan upptäckte jag att te, skiten man dricker, också kan stavas thé. Ordet thé är väldigt nära the, som är en del av denna sidas namn.
Så jag tänkte, om man tänker att det blir théparken så låter det som en jävla park där man serverar te. Hur gay är inte det? Låter ju helt jävla fjantigt.

Låt oss uppmärksamma att The Parken inte står för det. Det är ingen fucking park du dricker te i, och det kommer aldrig vara det. Det enda du får dricka i denna park är alkohol.

Hur som helst så har jag, A., skön som jag är, har tänkt berätta för er hur vi kom på namnet The Parken. Ha tålamod och läs denna häpnadsväckande historia som får den starkaste att falla i gråt:

Jag och J. var och bergsklättrade i Sydafrika för sådär tre år sedan. Taffelberget hette det och var stort som satan i gatan. Det tog väldigt lång tid och mycket energi att klara av detta då packningen var ganska tung. Efter mödosamma timmar av blod, svett och tårar nådde vi toppen av snoppen (berget).

Efter att ha pustat ut som små motherfuckers (mammaknullare) så skådar vi denna vy som vi kämpat så hårt för att nå. Uppe på detta stora berg så ser en miljö som liknar en park. The Park of all times. Men det var något som är fel.

Nu kommer det intressanta. Är ni med i svängarna? Då kör vi!

Vi ser att vid en bänkliknande sten så sitter en samuraj. Hans svärd är större än berget och han sitter där och softar. Nakamura-san hette han. Han vände sig om och sa något på japanska. Då vi inte förstod vad han menade så svingade han sitt stora svärd mot oss.

J. backade undan så kraftigt att han föll av klippavsatsen.

A.: Nej! J.!

J.: Aaah! *faller till sin död*

Jag blev då så arg, att jag använde min mäktiga Kung Fu och dödade Nakamura-san därefter kastade jag mig själv ned för berget, i förhoppningar om att fånga J. på vägen ner trots att det gått ungefär två och en halvtimma sen han föll.

För de som har lite logik i huvudet så fattar de fullt och tydligt att det här inte stämmer.
Notera att det mesta här på The Parken är sant om vi inte uppger att det är falskt.

Ajuste, vi kommer aldrig berätta vad The Parken står för ändå så GLÖM DET helt enkelt.

/A.

P.S. Nej D. jag tänker inte skriva om dig.
P.P.S. Fuck you.


Kommentarer
Postat av: Lollo

HAhah sköning där!

Jag dricker alltid thé när jag kollar er blogg, bästa te parken jag druckit i!

Hare gott suckers! ;D

2009-03-24 @ 22:36:37
URL: http://lollo08.blogg.se/
Postat av: Toby

Har alltid trott att ni refererade till Thé ?!

'Lipton' parken ...Äh, kör på... berätta mer om Sydafrika - lät spännande.

2009-03-25 @ 10:26:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0