WoW nördar.

Idag ska jag J. berätta för er alla om wow beroendet som påverkat oss alla. Ja, även dig fuckface. Försök inte slingra dig!

Vi har alla sett dom, rört dom eller hört om dom! Dom kan se ut hur som helst.. men det som mest kännetecknar dom är deras gångstil och ordval. Lite halvt kutryggade, krokiga fingrar och med några finnar i ansiktet så vet du precis vilka jag pratar om. Jag pratar naturligtvis om:

WoW-nördar.

Jag kan berätta för er att jag själv har spelat WoW. Och jag ska nu berätta varför även jag föll ner i wow gropen som slukat så många oskyldiga människor som mig själv.

Det hela började en dag när jag gick i skolan för många år sen, jag insåg plötsligt att jag inte hängde riktigt med i vad mina kompisar snackade om. Jag försökte fatta men orden som kom ur deras munnar verkade vara banan och sylt blandat i samma mixer. Jag fattade ingenting.
En vanlig diskution mellan mina vänner kunde se ut såhär:

WoWnörd1: Fick feta dropsen igår i en instance.
WoWnörd2: Nerf! Biddade du något elleh?!
WoWnörd1: Nä, jag va masterl00ter så jag tog dom själv! lol
WoWnörd2: kek! Inte fan tar man sådär bara!
WoWnörd1: Äh vafan dom hade shyssta specs och när jag autorollade den sista l00ten så fick jag den också. Inspectade först droppen, såg n1 ut på min gubbe så jag blev fan glad.
WoWnörd2: Åfan, jävlar vilken crit du fick in på mig igår föressten!
WoWnörd1: HAHA ja! nerf på mig asså! du skulle behöva buffa upp dig, din jävla druid!
J.: KÄFTEN ERA MOTHERFUCKING FITTKNULLARE!

Okej, så sa jag inte, men jag tänkte det. För er som spelat WoW vet ni precis vad dom här två snackade om. För er som inte spelat så var ni ett lika stort frågetecken som jag var då. Mina vänner tjatade på mig att jag skulle börja spela, men jag velade till en början men sen gav jag mig. Jag köpte spelet, jag spelade totalt i 1 år. Sen insåg jag att det där jävla spelet var en complete waste of time. För jag har seriöst bara spelat varje dag under ett helt år och jag skrattar bara åt mig själv över det.

Men vet ni vad det jobbigaste är nu när jag har slutat spela? Det är att mina kompisar från då, fortfarande spelar. Och det är fan sorgligt.
En annan grej som är jobbig är om jag sitter t.ex på tåget in till stan. Och hör jag då att några snackar om WoW så fattar jag exakt vad dom pratar om.. det är fett jobbigt för det går inte att låta bli att lyssna. Har bara lust att slänga min högra sko på dom och och säga åt dom att skaffa sig ett liv. Men jag är så nöjd med mina skor, så det skulle jag aldrig göra.

Nu är man i alla fall fri från WoW, för ett bra tag sen faktiskt och jag tycker synd om folk som fortfarande spelar det och inte lägger ner tid på annat.

Men det blir ju vad man gör det till!

/J.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0