Sluta vara beroende.

Jag A. är här för att berätta varför det är viktigt att inte vara beroende av andra.

Vi alla söker ett lyckopiller som stimulerar livet. Oftast blir det andra personer som vi blir beroende av för att inte känna oss ensamma. Vi saknar glädje utan dem. Vi kanske känner oss själva för lite.

Så vad menar jag med glädje? Menar jag då att man sitter på en träning cykel och lyssnar på sin Ipod och ser skit nöjd ut? Eller att man käkar allt-du-orkar buffé på pizzahut? Eller möjligtvist när man bazzar heta tjejers morsor?

Ja, det delvis dem sakerna jag menar men, framför allt, menar jag att man skall kunna ha kul med sig själv (nej, inte som i att onanera).

Man ska kunna respektera och lita med sig själv istället för att alltid tänka ”fan vad tråkigt jag har när jag är ensam” så ska man se det som en möjlighet att slappna av och göra det man själv gillar. Chilla idiot, slappna av liksom.

Lär du dig ha kul med dig själv så slipper du bli så beroende av andra hela tiden, eller bli besviken på andra. Det borde inte vara så svårt att ha kul ensam eftersom vi idag lever i ett sådant materialistiskt samhälle.

Jag påstår inte att man ska vara ensam. Jag menar att man ska kunna acceptera att vara ensam och se det som en möjlighet. Det är en bra merit att kunna trivas skitbra med sig själv. Plus, så förväntar man sig då inget av andra mer än vad man förväntar av sig själv.

Man lär känna sig själv bättre, man bygger upp en sorts självrespekt och självkänsla genom att trivas bättre med sig själv.

Så vad menar jag i slutänden?
Jag menar att man inte ska missa bussen. Så jävla jobbigt att vänta. Satt fan en kvart i morse…jävla tider alltså…

/A.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0