NINJA GAYDEN 2.

FITTA!
Det är det ord jag, J. har använt mycket på senaste tiden. Nu undrar ni säkert varför, det ska jag berätta för er.

Det finns ett spel som heter Ninja Gaiden 2. Ett spel skapat av Satan själv med hjälp av Team Ninja förståss. Huvudkaraktären i spelet heter Ryu Hayabusa som för övrigt är en ninja och är riktigt bra på att slåss.

Synd bara att fienderna man möter i spelet är 1000 gånger bättre än dig och dom ger aldrig upp, dom kommer whoppa ditt ass så många gånger att du önskar att du inte blivit född. Ditt tålamod kommer nå botten så jävla många gånger innan du klarat spelet och det kommer krävas BLOD, SVETT och TÅRAR innan du är klar. För jag vet inte hur många JÄVLA GÅNGER MAN HAR FÅTT KÖRA OM SAMMA JÄVLA BOSS I SPELET! FITTA!
DÖR HELA TIDEN, JAG HAR INGA HEALING ITEMS ELLER NÅTT KVAR OCH BOSSEN DÖDAR MIG PÅ 3 FUCKING SLAG! HUR FAN SKA JA....FIIIIIITTTAAAAAA JAG DOG IGEN!!!! JÄV..

.. Ja, ni förstår vad jag menar. Spelet är den mest svåraste utmaningen jag haft i hela mitt liv. Det var till och med svårare än den gången jag slogs mot en elefant-tiger med händerna bakbundna och mitt vänstra ben halvt avsågat. Det var liksom himlen i jämnförelse!

Om Gud själv skulle komma ner till jorden, sätta sig och spela med mig skulle det följande ske:

Gud: Får jag spela?
Jag: JÄVL... *host* Javisst.
Gud: Hm okej, hur gör man?
Jag: Du hoppar på den gula och slår med den blåa och den.... du dog.
Gud: ..fitta
Jag: Försök igen.
Gud: Okej... jag prövar att springa fram här då..
Jag: Okej okej... bra bra, döda dom där! KOM IGEN!
Gud: AAAARGH SÅ JÄVLA MÅNGA FIENDER!
Jag: KOM IGEN! GE INTE UPP!
Gud: MEN VAFAN DET TAR JU ALDRIG SLUT! JAG HAR ING..... FITTAA!!!! JÄVLA FITTSPEL! HELT JÄVLA OMÖJLIGT! JAG DÖR JU HELA TIDEN!
Gud: HELVETES JÄÄÄÄVLA SKIT!!

Jag skojar inte, det här spelet är svårt. Jag fick till och med en achivement på min Xbox360 där det stog "100 continues". Vilket menas med att jag har dött och börjat om 100 gånger. -_-

Men det är för övrigt ett jävligt bra spel. Jag råder dig dock inte att köpa det om du inte vill ha ett hål i din vägg där din xbox kontroll kommer ligga och mysa framöver.

Kan ju lägga till att åskan slog ner i mitt hus för en vecka sen och min xbox gick sönder, och jag hittar inte kvittot så jag kan inte lämna in den.

Fitta.

/J.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0