Kukar.

Seriöst. FUCK vad seg J. är på att skriva. Om jag hade haft en pistol och en ubåtsmacka så skulle jag ha dödat honom. Jag lackar ur totalt. Nåväl. Jag kan i mina tråkigaste stunder ta och skriva något som alla andra bloggfuckers brukar.

Jag A. är här för att berätta om kukar. Nej. Jag menar inte direkt om kukar. Det är bara med i ämnet.

Detta kanske kommer att låta som en sån där töntblogg där folk skriver vad de gör på dagarna, men, det här kommer sannerligen att eskalera ur så småningom. Ha tålamod.

Hur som helst. Jag A. satt och tråkade som inåt helvete under den sista lektionen i tisdags. Efter en mödosam suck så får jag syn på det oanvända skrivblocket framför mig.

”Hmm”, tänker jag. Skön som jag är bläddrar jag fram en tom sida och börjar rita. Låt mig först berätta att jag fick MVG inom estetisk verksamhet innan jag fortsätter. Ja, jag skryter. Nåväl. Jag ritade och ritade.

Framför mig träder en mirakulös bild fram.

Vadå för något?

Den saftigaste, största, tyngsta kuken ni kan tänka er. Den var så detaljerad att den blev vacker! Ådror, hårsäckar, svällkroppar, allt (även en sarre fläck)! Jag var så nöjd över den! :’D

Min klasskamrat bredvid mig fick kväljningar när han såg den liksom som alla andra klasskamrater. Alla ryggade tillbaka. Så majestätisk var den.

Efter att alla klagat på att jag är så jävla äcklig som ritar könsorgan så svarar jag stolt:
- Det är självporträtt. :D

A., är du bög eller?!

NEJ. Verkligen inte. Jag älskar tjejer, objektivt. Jag ritade en kuk. What’s the deal? Det var konst och jag var så uttråkad att jag ville rita en kuk.

Alla är så känsliga nu för tiden, det vore en sak om jag bara tog fram och daskade något i huvudet med den eller daskade dasen bordet och klöv den i två (bordet alltså). Men det gjorde jag inte. Eller?

Och nej. Jag fick inte idén från filmen ”Super Bad”.

Och för er som kanske kommer på vem A. nu är, grattis! Fast ni var fett sega som retards i så fall.

/A.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0