Fuck alla bloggar.

HEJ! :’D
Som ni kanske läst tidigare har kanske ni även märkt att vi här på The Parken inte gillar bloggar egentligen.
Därför så är…

Jag A. här för att berätta om vår syn på bloggar.


Först och främst; FUCK alla bloggar.


HATAR ALLA JÄVLA…


Jag har läst skit överallt (så det rinner som diarré)!

Står samma sak på majoriteten av alla bloggar.

Vad står det då på de flesta bloggar? Jo, det står om deras JÄVLA MENINGSLÖSA VARDAGAR. Shit, jag flippar! Ilskan gör att jag inte får någon luft! Jag blir så arg att jag måste göra en kip up!

Sådär. Nu är jag tillbaka. Hur som helst. Vad gör dessa inlägg speciella när just typ hur jävla många människor som helst upplever skiten de gör varje dag? Det är helt vanliga, icke unika saker som de flesta som bloggar berättar om.

– Men allas liv är unika på sitt sätt ju!

Nej, det är de inte.

– Jo, de är dem visst det!

Men håll käften, det är jag som berättar nu!

Jag blir så jävla irriterad när jag läser sånt skit alltså. ”Jag” bryr mig inte om du beställde en kaffe late eller shoppade. ”Jag” bryr mig inte om vilka färger dina nya fladderfittiga-skor har eller om du köpt den senaste parfymen.

Men det finns ju folk som tycker det är intressant att läsa om andras liv!

Ja, men det är bara för de själva saknar ett liv. Tragiskt.

Men seriöst. Vad är roligast att läsa om: en tjej som shoppat hela dagen lång och ”råkade” beställa en cheeseburgare så hon vart tvungen att powerwalka hela helgen eller, att läsa om en kille som sliter av sig pungkulorna? LOL.

En annan grej jag stör mig på majoriteten av bloggar är strukturen. Varför i hela världen matar folk text så jävla tätt utan radavstånd? Tror ni folk det är coolt när man bevisar att man kan skriva en tätt packad text bara för det ser mycket ut? ”Yeah! Kolla på mig! Jag kan skriva mycket text och därför anses jag som smart!”. Det är bara efterblivet att tänka så. Det är fan inte kul att läsa när texten är så tät som bibeln. Det gör ont i ögonen och sedan så får man huvudvärk.

– Men ingen tvingar dig att läsa andras bloggar!

Tack och lov för det.

Om blogga betyder att man skriver ett ointressant inlägg om någons tråkiga vardag där inget unikt händer eller saknar budskap (som humor eller liknande) så vill jag inte kalla denna sida för en blogg.

Ni kära läsare här kanske har märkt detta redan, att denna sida är då litet annorlunda jämfört med vanliga bloggar. Så ska ni prata om denna sida så skriv eller uttala det hellre då som en ”blogg” (som våran logotyp säger) eftersom det annars är gay att blogga.

– Talar du illa om gay-homosexuals?!

Nej det gör jag inte. Det var metaforiskt. Tar ni illa upp får ni skylla er själva. Uheee!

/A.

P.s. För er som inte har den mäktiga kunskapen om vad en kip up är, läs i så fall inlägget från april.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0