Ett helt vanligt (ovanligt för oss) inlägg.

Jag A. är här för att skriva ett helt vanligt inlägg som om jag vore en vanlig bloggare (okej, jag ska försöka vara som en vanlig bloggare).

-----Start
Hejsan allihopa!! Idag så var det första dagen i skolan. Hela natten försökte jag sova ordentligt men duuh! De gick liksom inte eftersom jag alltid lagt mig själv sent under lovet :P.

(Shit, jag kan inte fatta att jag skriver såhär)

Hur som helst så vaknade jag ganska tidigt. En timma och 45 minuter innan skolan började! Jag ville vara nyttig som jag vart den senaste månaden (hihi), så jag åt gröt till frukost och drack ett glas juice till det. Det var jätte äckligt som alltid, uuuhh!!! Aja, sen gick jag till busshållsplatsen. Där träffade jag en grinig tant.

Sen kom jag till skolan och då hade vi upprop i 45 minuter och sen åt vi jätte äcklig kycklinggrej i matsalen. Efter det så, vilket är typiskt mina lärare, var vi de enda som hade matte lektion den första dagen!!!

Det var jobbigt och jag blev stucken av en geting i pannan!

Men aja... Sen så åkte jag och några polare till centrum. Vi käkade glass och väntade på en annan polare som skulle göra något i banken. Guuuud vilken tid det tog. Men sen så hände det inget mer under dagen typ.

Nu ska jag käka eller något eftersom jag var även ute och joggade idag. Efter jag joggat så kom jag hem och tränade lite mer eftersom jag inte orkade gymma idag. Sen duschade jag och använde tvål. Hihi.
...
-----Slut.

Alltså, shit. Ser ni hur jävla tråkigt det är att läsa sånna här reguljära bloggar? Jag har skrivit om det här ämnet två gånger förr och nämner det åter igen för att visa er detta tragiska fall!

Och tacka gud för mitt intellekt eftersom jag skrev, för er skull, mer strukturerat och noggrant än någon annan någonsin skulle skriva!

Trots den nogranna stilen jag skrev så var jag även tvungen att skriva lite osammanhängade eftersom det är så vanliga bloggar oftast skrivs som. Givetvis finns det folk som kommer ta åt sig nu.

Gör det eftersom ni då kommer sakna kreativitet och humor.

/A.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0