Att vara full!

Vi är tillbaka! A. och J.!
Vi är, som torde sagt! FETT FULLA, därav skriver vi detta inlägg om att: VARA FULL!

Som ni vet är Alkohol the shit. Det är en vara som skall konsumeras med högsta förnuft! Alkohol är, bokstavligt talat, ett underbart socialt glidmedel. Ni skall av detta förstå, att detta är den högsta graden av socialitet man kan uppnå.

Bara så att ni läsare vet så är jag och A. fulla när vi skriver detta. Vi försöker dock hålla våran standard och inte stava fel så mycket.

Grejen är såhär att jag och A. hade ingenting att göra idag så vi drog hem till mig (J.) och drog lite vodka, cider, energidryck samt alkoläsk och lite mer vodka. Frågan är: Varför blir man full?
Svaret är simpelt. We're only human. Man har inte en aning om varför man blir FUCKFULL. Det bara blir så och det är inget vi kan styra över. Precis som vi inte kan styra över att USA har en svart president (fett bra). Nu har vi varit med om revolution.

Vi får dock be om ursäkt att vi varit så oaktiva men vi har en bra anledning till detta, Ni har inte besökt oss tillräckligt mycket! SKÄRP ER! Fuck you!
Besök mer!

MVH

J. & A.

PS: Käka tacos, det är fett gott. Speciellt när man är full. Och för er som inte provat: Käka gifflar. Man kan köpa det på Ica. Det är fett gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0