Att raka sig.

Jag A. är här för att berätta om att raka sig.

Jag tror att nästan vi alla rakat oss nångång. Ni tjejer/kvinnor rakar väl ofta benen och armhålorna eftersom ni brukar bli brutalt håriga där. Ni rakar även säkert något runt ett visst hål vars namn jag inte skall nämna och, vissa rakar säkert muschen med (ja, jag menar er tjejer). Likt er rakar vi män oss med. Som t.ex. bröstet, pubishåret men framför allt menar jag då skägget och mustaschen.

Idag förlorade jag något ovärdeligt.
Mitt... dyrbara "Le skägg". Historien kring denna tragedi är häpnadsväckande. Det började med att jag gick och la mig relativt sent igår. När jag vaknade imorse så stod, till min förvåning, fetaste SWAT-teamet med eldkastare och skrek "fire in the hole" (inte i mitt rektum för er som undrar) och blazar mitt ansikte. Eftersom min hud är osårbar så brinner bara min vackra, ovärdeliga skäggväxt upp. I min ilska så tar jag fram fetaste pistolerna under min säng och slaktar sönder hela jävla stället. Sen skriker jag FUCK YOU och spottar närmaste lik i ansiktet.

För er som inte är efterblivna så förstår ni att detta inte alls stämmer.

Så här gick det egentligen till:

Jag A., skön som jag är, la mig ganska sent igår natt. När jag vaknar så klär jag på mig och käkar gröt (som riktiga män gör) och går ut för att möta samt fånga dagen med storm. Efter en bit så ser jag en snubbe (min granne) som ber mig följa med honom för att han behövde hjälp med med en sak.

Skön som jag är, följer jag med honom eftersom jag ville visa min godhet. Efter det första hörnet så kastar han raklödder på mig, drar ut fetaste knivarna och slaktar mitt dyrbara skägg. Argsint bryter jag sönder hans lilla nacke lika likt som jag knäpper med fingrarna och kastar han till hundarna.

Sluta fucking ljug och säg sanningen!

Okej, nog om detta, är ni beredda? Här kommer sanningen:

Efter jag vaknat i morse, käkat mansfrukosten som jag tidigare nämnt så stiger jag ut till världen från min simpla boning. Ute så står FETASTE JÄVLA DRAKEN OCH BARA SPRUTAR SÖNDER ELD PÅ MIG.

OKEJ JAG SKOJA!

Jag rakade nämligen bort fanskapet för det kliade as mycket när jag tänkte och funderade. Funkar inte så väl med studier och skägg. Må du vila i frid tills du växer igen om några dagar.

R.I.P.
Le skägg, må du vila i frid (d.v.s. bland massa heta chicks och deras morsor).
2008-2008.

/A.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0