NK Saluhall Chefen.

Tänkte berätta om en händelse, som inte bara gjorde mig arg utan också fick mig att vakna 3 nätter irad av att jag slår vilt i luften.

Alla har väl satt foten i NK. Där kan man köpa kalsonger för 3999 :- som håller i 150 år.
Strumpor för så höga priser att du aldrig skulle sätta foten i dem och en skinnjacka för 15 lax som du använder i 1 år.
NK är så dyrt att din lön räcker inte till ett fullt set av kläder, dvs T-shirt, byxor, kalonger och strumpor.
NK är överklass. Det är extremt överklass. Inte en jävel har lösa pengar, alla betalar med american express och pratar så ren stockholmska att dina ögon tåras.

Och även om dom har lösa pengar så är det bara tusenlappar som gäller. Och vi ska inte prata om alla botox-fyllda tanter som strosar runt inne i NK. Dem har så mycket botox i ansiktet att dom ser ut som katter, jag vet inte om jag ska klappa dom på ryggen eller köpa lite slemmig burkmat åt dom.

Jag har jobbat inne i Saluhallen på bottenvåningen ett par gånger och jag trivdes jättebra. Tills en dag då min värld vändes upp och ner. Det hela börjar med att jag kommer dit i tid, började sju på morgonen och stod och frös utanför personal ingången. Ingen som öppnade när jag knackade så jag ringde till butiken. Inget svar.. Efter en kvarts ringade så får jag äntligen ett svar och dom kommer och öppnar åt mig.

Så jag blev en kvart sen. Lär er svara i telefon era jävla översittare. I alla fall, jag fick äran den dagen att fylla på varor i butiken, allt var som vanligt och jag träffade även en arbetskamrat som jag samtalade lite med samtidigt som jag jobbade. Efter ett tag så kommer en kvinnlig arbetskollega fram till mig:

Ful arbetskollega: Hej J.
Jag: Hej.
Ful arbetskollega: Jag har en bur med skräp här, kan du slänga ditt skräp på den här buren och sen gå och kasta allting?
Jag: Javisst, jag fixar det.
Ful arbetskollega: Bra.

Nu hade jag bara lite saker kvar att plocka på min egen bur, så jag tänkte att jag plockar klart det jag har på min bur först och sen slänger allt skräp på en gång. Annars måste jag gå två gånger och det är onödigt.

Så efter jag plockat klart min bur och slängt upp skräpet på den andra buren som den fula arbetskollegan gav mig så känner jag en pirrande känsla i min ding dong, dvs min kuk. Jag blir pissnödig, och springer snabbt på toaletten. Efter två minuter är jag tillbaka och till min förvåning är vagnen med skräp borta också. Hmm.

Ful arbetskollega: Du, Chefen vill prata med dig på sitt kontor.
Jag: Okeej?

Så jag går dit.

Jag: Hej C. Du ville se mig?
Chefen: Hej J. Japp.
Jag: Vad står på?
Chefen: Jo jag har fått lite klagomål från mina arbetskamrater på dig. För det första så kommer du sent hit. Här på NK Saluhall så kommer vi i tid, okej? För det andra så hör jag att du står och snackar för mycket och inte jobbar, det är inte acceptabelt. Jag hör också att du sket i vad den fula kvinnliga arbetskollegan sa till dig, hon bad dig kasta skräpet och du gjorde inte det.

..

Jag: Eh, asså såhär är det. Jag..
Chefen: Jag vill inte höra dina jävla ursäkter. Om du vill kan jag ringa till *det företag jag jobbar på* och säga att du aldrig mer kommer hit?
Jag: Men..
Chefen: NEJ, jag vill inte höra säger jag! Fattar du inte det? Du ska göra de uppgifter som mina arbetskolleger ger dig!
Jag: Lyssna, det va...
Chefen: J. förstår du mig inte? Jag vill inte höra dina ursäkter, du har 45 min på dig att visa att du kan JOBBA annars kastar jag ut dig härifrån!
Jag: V..?
Chefen: Vill du ha en diskussion får du gå härifrån.

Jag blev helt paff, ärligt talat. Jag fick inte ens försvara mig. Jag hade så mycket att säga, kunde förklarat allting för honom. Precis hur allting var. Då hade det löst sig. Men nej, chefen på NK Saluhall i Stockholm är en jävla idiot.
Jag hoppas att du läser detta din patetiska översittare. Fixa en vettig frisyr innan du öppnar käften.
Du behandlade mig som skit, hotade mig och bara körde över mig totalt med falska påhopp. Är det så en chef ska vara?

GAH! Hade så jävla mycket ilska när jag lämnade butiken att jag var tvungen att låsa in mig på gymmet i tre dagar och bara pumpa biceps.
 
Helvete vilka idioter det finns alltså./ J.

Kommentarer
Postat av: Tobo

Shit J. - känner med dig... Vilken RAAAGE against översittare man känner.... spela lite Halo nu så ska du se att känns bättre. 'Kill kill ! ' fan vilket äcklo...

2009-03-03 @ 15:45:50
Postat av: choquitaa

Nu hittade jag den, fan du skulle ha dampat tycker jag sagt FUCK U FUGLY FANSKAP, JAG SPRANG FÖR ATT PISSA FÖR FAN, DET HAR JAG RÄTT I. Och btw säkert någon i ditt jobb har dig i sina facebook kontakter eller har letat upp dig o fann i blogg. Ingen är värt att stå emot skit från en gubbfetto som tror sig klart bättre än dig eftersom han vet du vill typ jobba kvar där. Anmäl svinet så blir jag t.o.m GLAD :D

2009-04-06 @ 18:23:41
URL: http://choquitaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0