Agera eller dö.

Godmorgon, eller God lunch mina en-ögda vänner.

Jag J. Tänkte prata lite idag om situationer där man bör agera.

Vi har nog alla hamnat i eller iakttagit en situation när någonting händer och efteråt så tänker man att man kanske skulle gjort något, eller i alla fall sagt någonting.

Förra året så var jag med om en sån sak, jag var påväg hem från mitt dåvarande jobb och skulle gå till busshållplatsen från tågstationen. Vid närmaste pressbyrå så står det 2 stycken fjortis tjejer på ungefär 13-14 års ålder.
Eftersom busshållplatsen ligger åt samma håll dem stod så hade jag inget val än att gå mot dem. Anyways, när jag börjar närma mig fjortisarna så kommer en Kvinna 40+ och går förbi tjejerna varpå en av dom säger till kvinnan:

Fjortis1: Ursäkta?
Kvinnan: Ja?
Fjortis1: Kan du köpa cigg åt oss?

Kvinnan pausar lite och kollar på tjejerna och säger:

Kvinnan:  Ni är ju så unga tjejer...

Nu tänkte jag, wow, äntligen en med lite förstånd i huvudet, så klart fjortisarna fattar att hon inte kommer köpa ut åt dom, jävla dryga ungar. Dem har säkert blivit uppfostrade av Andra Avenyn och tror att det som visas där är det verkliga livet, så varför inte börja röka och ha incest fester med sina respektive samtidigt som man knullar läraren på lågstadiet? Okej, nu överdrev jag lite, men dom är ju dumma i huvudet. Tillbaka till ämnet, efter kvinnan hade sagt sådär så trodde jag till 100% att hon inte skulle köpa ut åt dom. Men ack vad dum jag var. För såhär sa hon sen:

Kvinnan: Men okej då!

Min haka slammade ner i asfalten som en komet och sprickor bildades längs marken precis som om Oprah ramlade omkull efter thanksgiving. VAD SA HON?
Jag blev så jävla förvånad att jag inte kunde agera, jag hade lust att gå fram och säga till henne:

Jag: VAD fan säger du?
Kvinnan: Va?
Jag: Du tvekade nyss på att köpa cigg åt dom här tjejerna men du övervägde seriöst till att göra det? Är du dum i huvudet?

*vänder sig mot fjortisarna*

Jag: Och ni två, patetiska jävla fittungar som ni borde fan veta bättre. Kolla på er själva, står här utanför pressbyrån i 10 plusgrader och tigger cigg från folk som går förbi precis som det vore det kinesiska nyåret, är det såhär ni hade föreställt er erat liv? Fattar ni inte hur cigaretter påverkar eran hud? Ni kommer se ut som Tommy Körberg när ni är 18 år och då kan ni inte längre dölja era fula ansikten bakom 2 kg smink. Jag borde skjuta er nu, men jag glömde min shotgun hemma tyvärr. Hejdå, hoppas ni dör av sminkförgiftning och får en anal evacuation över er sjävla när ni går ut högstadiet.

*pust*

En annan sak som jag stör mig på, men som många andra älskar är Munspelsmannen. Visst, han är skön på ett sätt. Men har ni någongång verkligen lyssnat på det han "spelar"? Det är inte musik, det är diarré.

För ni som inte vet vem Munspelsmannen är så är det en kille som brukar stå utanför Åhlens City, Plattan eller nere vid Stureplan i Stockholm, han har en radio tryckt mot sitt ena öra och ett munspel nerkört i strupen. Sen så står han där och flåsar i sitt munspel och försöker få det att låta som musik.

Munspelsmannen


Man har lite lust att sparka bort munspelet och kasta hans radio i marken och fråga:
- Vafan håller du på med? Gå hem och logga in på Arbetsförmedlingen som ta nästa jobb som städare, gubbfan.

SÅ vad jag vill säga är, vill ni säga något så säg det. Vill ni agera, så gör det. Det ända som hindrar dig från att få din röst hörd är du själv. Så va inte en sån pussy, grab a snickers.

/ J.

Kommentarer
Postat av: taha

snubben har ju inte ens "någonting" man kan lägga pengar i..... WTF lixom man kan ju inte direkt pausa snubben och säga : här har du en 20 lapp som du kan gå och köpa bröd för. Aja

Postat av: baaaaaaaaaaaah

hahahahaha grymt inlägg! mkt ilska och hat! me lika!! XD

2009-02-03 @ 17:29:20
URL: http://barbatartek.blogg.se/
Postat av: Lollo

Hahahaha bra där! Munnspelsmannen borde försvinna, han ser så äcklig ut när han står där. Du borde ha sagt åt fjortisarna de du skrev här skulle ha varit helt rätt! :)

2009-02-03 @ 18:23:02
URL: http://lollo08.blogg.se/
Postat av: urban

eeeeeeheheh.. fin blogg, ärligt!

2009-08-31 @ 20:31:29
Postat av: urban

eeeeeeheheh.. fin blogg, ärligt!

2009-08-31 @ 20:32:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0