Ipred lagen.

Nu är ju ipred lagen igång och folk springer runt med svansen mellan benen och är skiträdda.
Nu blir det dyrt om man åker fast, så dyrt att du inte har råd att äta frukost på 3 år.

Det här är ju bara sorligt. Varför ska man gripa folk för dom vill få lite gratis underhållning?
Skådespelare, artister och filmbolag är redan överbetalda som det är, jag tror inte dom förlorar så jävla mycket på att en del tankar hem lite filmer då och då, eller musik för den delen.

Nu ska man betala över 100 000 kronor ifall man åker fast, verkar detta rimligt på något sett? Varför inte bara ha dödstraff direkt? I värsta fall hamnar man ju i fängelse. Där inne lär man ju bli jätte populär!

Snubbe1: Vad sitter du inne för då?
Snubbe2: Jag laddade ner 2 stycken Amy Diamond låtar, fick 2 års fängelse och 100 000 i böter.
Snubbe1: Aha fan, jobbigt läge.
Snubbe2: Själv då?
Snubbe1: Nej, jag slog ihjäl en liten unge och våldtog en säl.
Snubbe2: ...

Jag tycker själva lagen är fjantig bara, har poliser och musikföretag verkligen inget bättre för sig? Sen när började Sverige bry sig så mycket om resten av världen? Jag menar, det mesta vi laddar ner är från USA. Vi i Sverige förlorar ju inget på ifall jag som person laddar ner ett avsnitt av Heroes.

Låt oss dra lite snabb statistik.

Om ingen skulle ladda ner Heroes så skulle antalet personer som sett serien i Sverige minska med 3/4. Det finns för fan ingen ungdom idag som orkar följa serier på tv. Seriöst, vem fan vill ha en bestämd tid då man kollar på tv?

J.: Nej tyvärr A. Jag kan inte följa med ut på krogen ikväll med dom där 10 brudarna från Playboy Mansion för jag ska kolla på Lost som börjar klockan 21.00 och det får jag inte missa!
A.: Jävla bög.

Heroes, Lost, House etc är megakänt pga av att folk har laddat ner serien i förtid.

Så varför all denna hysteri? Jävla nollor. Låt oss ha lite kul istället för att se till så att allting ska kosta.

Tror Sverige verkligen att dom kan stoppa fildelning helt? Finns ju inte en chans i världen till att det kommer sluta.
Det är som att ta ifrån en cheeseburgare från ett fetto. Tror ni han kommer sluta äta nu? Nej.
Kolla på alla som har en ipod idag. Hur många har köpt låtarna som dom lagt in i sin ipod? Inte en jävel. Och om du har gjort det så är du patetisk.

Hör du mig?! PATETISK. Ska fan köra upp lite gratis musik i arslet på dig din jävla ipred-älskare.

Aja, ni håller säkert med mig, stoppa fucking ipred lagen. Den är värdelös och jag kommer fortsätta ladda ner musik och film sålänge jag känner för det.

/ J.

PS: Jag vet att många av er är intresserade om vad som händer angående mitt jobb. Jag har legat lite lågt med detta på senaste för det har hänt så mycket skit. Men så fort allting är löst och klart så lovar jag att skriva om vad som hänt. Ni kommer inte tro era ögon när ni läser om hur jävla korkade dom är på det företaget. Det är sanslöst.
PPS: Bög.

Kommentarer
Postat av: El Toro

Visst ... theparken ljuger inte!Om ett par generationer kommer man att undra hur i hlvte man som skådespelare kunde tjäna 100-tals miljoner bara genom att stå framför en kamera.Allt kommer o går... en dag kommer skådespelare o artister att vara fattigmansyrket no 1. Som det en gång var... Ta Bellman t ex... inte fan fick han några stim-pengar, o inte hörde man han klaga för det.. Mozart, dog fattig som en uttorkad räka...inte en spänn till hans barn för alla verk han gjorde.. men inte fan klagade han inte...!Mer fildelning o pengar åt folket!Viva theparken ..

2009-04-05 @ 12:55:20
Postat av: Lollo

Fildelning ska helt klart vara lagligt, som sagt det är ju inte direkt så att svenskar förlorar så mkt, ingen laddar ändå ner svenskt skit! :)

2009-04-05 @ 14:27:33
URL: http://lollo08.blogg.se/
Postat av: Einstein

Du får inte böter om du tankar tv-serier rippade från amerikansk tv.Och om du tror att musiker tjänar pengar så är du bra jävla naiv.

2009-04-05 @ 22:09:38
Postat av: Hmm.

Einstein: Skulle inte musiker tjäna pengar? Har du verkligen gått på det.. HAHA..

2009-04-13 @ 13:46:55
Postat av: jasmine

När de införde ipred tänkte de ju inte på att nu kommer inte fickminnen och ipod sälja lika bra längre :P för vad fan ska man fylla en 16gb ipod med? 10kr låten blir man ju döfattig XD

2009-04-16 @ 01:21:43
Postat av: Einstein

Hmm.: Det är ca. 1% av alla skivor som släpps som säljer över 1000 exemplar. En artist/band tjänar ungefär 20-30 kronor för varje såld skiva.Klart dom tjänar pengar. Men ungefär lika mycket som någon som sitter i kassan på ica. Och då menar jag självklart riktiga musiker och inte mtv-skiten du lyssnar på.

2009-05-07 @ 00:06:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0